12 september 2020
14:00

Rågsveds IF

Referat: Västerhaninge IF - Rågsveds IF

Stabil seger hemma mot Rågsved. Man måste ändå förundras av årets Västerhaninge lag. Laget arbetar kopiöst för varandra. Det spelar ingen roll att skade- och sjuklistan är lång. De som kommer in och fyller positionerna gör det så bra, så otroligt bra. I första halvlek var det Västerhaninge som hade de giftigaste chanserna. Elvirs nick som strök stolpen, Andrew från nära håll, bra parad av keepern i Rågsved, Jontes volley millimetrar utanför. Det skulle dröja till 44:e minuten innan Rågsved hade sitt första avslut, rätt i skopan på Oskar. Som alltid placeringssäker.

Andra halvlek: Rågsved allt mer desperata vilket öppnade upp för flera fina omställningar, men dessa slarvades tyvärr bort. Försvaret höll rent anförda av Igor. Stabilt var nyckelordet, stabilt.
I den 85:e minuten Mohammed får tag i bollen vid halva plan driver ensam mot fyra. Det är svårt att ta bollen av Mohammed när han får upp farten, så även denna gång. Strax utanför straffområdet blir Mohammed neddragen och frispark för Västerhaninge. Fram stegar Freddan och trycker in bollen 1-0 till Västerhaninge. Efter det försöker Rågsved skapa tryck men matchen spelas av på ett förtjänstfullt sätt av Västerhaninge.

Hårt kollektivt arbete skördade återigen en trepoängare till Västerhaninge, nu väntar Segeltorp borta nästa helg.